Piesendorf
Kaprun

Zell am See

Appartement Oomen

Piesendorf, Oostenrijk

Zwemmen

ZwemmenOp ca. 5 minuten lopen van ons appartement is het Hinkelsteinbad
gelegen. Dit is een mooi verwarmd buitenzwembad. Er is een glijbaan, kinderbad, ligweide en een restaurant met gezellig terras.

In het nabij gelegen dorp Niedernsill is een mooi en idyllisch gelegen recreatiemeer, de Badensee. Hier kunt u zonnen, zwemmen en varen met een rubberboot. Er is een apart zwembadje voor de kleintjes en een leuke waterspeelplaats. Zowel met de auto (ca. 7 min) als op de fiets vanuit ons appartement te bereiken.

Het prachtig gelegen bergmeer van Zell am See ( Zeller See) biedt in de zomer alle vormen van waterrecreatie. Het meer heeft een omtrek van 13 km. U kunt er zeilen, surfen, waterskiën, waterfietsen en varen met een elektrobootje. Vanaf het water kijkt u op de hoge bergtoppen met uitzicht op de eeuwige sneeuw.

In Thumersbach vindt u aan het park en aan het meer een prachtig verwarmd buiten bad met terras en restaurant. Strandbad Thumersbach.

Tauern Spa Kaprun, het nieuwe Welnesscentrum met alle luxe.
Er is ook een mooi binnenzwembad in Zell am See met 67-meter lange glijbaan, 33 m2 kinderzwembad met piratenspeelschip, 25-meter wedstrijdbad en diverse sauna's. Dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Er kunnen wijzigingen optreden m.b.t de openingstijden.

Link naar openingstijden en tarieven Tauern Spa Kaprun

De kaart toont de locatie van het Hinkelsteinbad in Piesendorf

contentmap_plugin